Пятница, 26.04.2024, 13:32
Вітаю Вас Гість | Реєстрація | Вхід

Вільненський сільський будинок культури

Меню сайту
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Апрель 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Архів записів
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 30
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Друзі сайту
Головна » Архив новостей

Наші артисти завжди роблять незабутні свята для глядачів. Тому на Масляну ми вирішили створити свято саме для наших дітей. Адже їм також треба відпочивати, спілкуватися, веселитися, пізнавати один одного і розкривати свої таланти у нестандартних обставинах.

Смачні млинці на столах, випічка, лимонад, веселі конкурси та ігри, море сміху і позитиву - все це було на нашій Масляній для артистів Вільненського СБК.

   ... Читать дальше »

Переглядів: 264 | Додав: ladyglobus2012 | Дата: 19.02.2018 | Коментарі (0)

Пост про те, як ми розширюємо свої горизонти...

У народі говорять, що на все свій час. Повністю згодна. Все у житті відбувається вчасно. Тоді, коли ми до цього готові. Ми були готові зробити міні-театр у нашому будинку культури - ми його зробили)

Ідея зріла давно. Яку саме п'єсу взяти, підказали у школі. Сценарій вистави ми склали із кількох різних варіантів. Додали свої сцени. Підібрали музику. Розділили ролі. Славетний фільм спеціально не дивилися. Хотіли, щоб це було наше бачення цієї комедії, а не просто скопійовані уривки з кіно. Починаємо репетиції...)

Сказати, що це було весело і смішно, - не сказати нічого! Кожен із нас додав собі рік життя за час підготовки вистави. Під час репетицій актори вживалися в свої ролі і вчили слова. Ми придумували танці, збирали по всьому селі костюми і реквізит. Вчили дітей викладатися повністю на сцені і отримувати насолоду від цього.

Настав день прем'єри. 10 лютого 2018 року. Учасники хвилювалися. Г ... Читать дальше »

Переглядів: 228 | Додав: ladyglobus2012 | Дата: 17.02.2018 | Коментарі (0)

З 15 лютого 2018 року у Вільненській ЗОШ діє виставка інформаційних матеріалів із сільського музею до Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав. Також сьогодні для учнів 5-11 класів відбулася Година пам'яті "Афганістан болить в моїй душі".

Заступник директора з виховної роботи Інна Вікторівна Марна разом з ученицями 8 класу підготували інформацію про війну в Афганістані, її найвизначніші події. Учні переглянули документальний фільм про цю країну, її закони і звичаї, вшанували хвилиною мовчання пам'ять загиблих у цій війні. Чуттєво і щиро читали поезії про воїнів-афганців учениці школи: Настя Богуш, Настя Безсмертна. Надя Михайлова і Наташа Біляєва.

Сільський бібліотекар Галина Семенівна Огульчанська познайомила дітей із книгою "Долі, опалені війною", в якій містяться біографії воїнів афганської війни. І завершила захід чудовими словами:
Все войны проходят. Любовь остается!..
Пусть правят планетой Добро и Лю ... Читать дальше »

Переглядів: 262 | Додав: ladyglobus2012 | Дата: 16.02.2018 | Коментарі (0)

14 лютого 2018 року солістки Вільненського СБК брали участь у районному конкурсі англійської пісні про кохання
до Дня Святого Валентина «Loving hearts». Додому поверталися з перемогою)

Вікторія Сабардін, Уляна Кошова і Валерія Андрющенко гідно представили наш будинок культури! У кожної дівчини була своя англомовна пісня, свій образ, який треба було донести до глядача і журі! І дівчата чудово з цим впоралися.

Серед 15 учасників Валерія Андрющенко посіла ІІІ місце у віковій категорії 11-15 років! І ми її щиро з цим вітаємо!

Любі мої дівчата, ви молодці! Ви провели неймовірну роботу над собою! І тепер ви можете ще більше! Так тримати! Завжди рухаємося тільки вперед! І нехай ваша пісня радує глядачів і гріє ваші душі)

... Читать дальше »

Переглядів: 248 | Додав: ladyglobus2012 | Дата: 16.02.2018 | Коментарі (0)

6 лютого у Вільненській ЗОШ для учнів 5-11 класів відбувся інформаційний захід до Дня безпечного інтернету.

Вчитель інформатики Юрій Пєшко розповів дітям про правила користування Інтернет-мережою, а учні 8-10 класів познайомили школярів із небезпеками, які таїть в собі «всесвітня павутина». Завершився захід переглядом фільму про Петрика, який необачно користувався Інтернетом.

  ... Читать дальше »

Переглядів: 240 | Додав: ladyglobus2012 | Дата: 09.02.2018 | Коментарі (0)

Дорогі друзі! Сьогодні стали відомі результати відбіркового районного етапу ІІІ Всеукраїнського конкурсу «Змагаймось за нове життя» ім. М.Фішер-Сліж, присвяченого Лесі Українці. Учениці Вільненської ЗОШ посіли призові місця!

Ксенія Конюшок - І місце у номінації "Декламація" (1-4 кл.)
Валерія Андрющенко - І місце у номінації "Вокал" (8-11 кл.)

Вважаю, це великою перемогою для дівчат і для усіх, хто небайдужий до вільненської культури і творчості. Адже в категорії Ксюші було аж 82 учасника! Але за сумою балів незалежних експертів перше місце посіла саме вона! І наша Валерія співала, як завжди, щиро і ніжно. І завдяки своїй наполегливості і праці здобула перемогу! Попереду регіональний і всеукраїнський етап. Надіємося і віримо в перемогу!

Дякую  ... Читать дальше »

Переглядів: 283 | Додав: ladyglobus2012 | Дата: 09.02.2018 | Коментарі (0)

3 лютого 2018 року у Вільненській ЗОШ відбулася зустріч шкільних друзів. Вчителі радо зустрічали гостей - своїх колишніх учнів - випускників 1978, 1988, 1998 і 2008 років.

Цього вечора у школі панувала особлива атмосфера затишку. Усі присутні були однією сім'єю. Вчителі і випускники згадували цікаві історії із шкільного життя, переглядали фото, слухали шкільні пісні, сміялися, грали в ігри, фотографувалися і, звичайно, переживали почуття радості і ностальгії водночас. І це було прекрасно.

Дякую усім, хто брав участь в організації і проведенні свята: -
- нашим артисткам Вільненського СБК Вика Сабардин  ... Читать дальше »

Переглядів: 222 | Додав: ladyglobus2012 | Дата: 09.02.2018 | Коментарі (0)

Урок історії в 10 класі на тему «Крути: захист незалежності. 100 років» і виховна година з учнями 5-11 класів «Пам’ятаємо героїв Крут» у Вільненській ЗОШ були присвячені одній із трагічних сторінок історії нашого народу у боротьбі за незалежність України. Підготували і провели виховні заходи учні 10 класу разом з учителем історії Хлюбко Н.І.
Згадали історичні події, пов’язані з цією датою, тих, хто в боротьбі за волю і кращу долю України в розквіті своїх духовних і фізичних сил віддали молодість і найдорожче, що є в кожного із нас-життя.

  ... Читать дальше »

Переглядів: 234 | Додав: ladyglobus2012 | Дата: 09.02.2018 | Коментарі (0)

26 січня 2018 року у житті Вільного сталася визначна подія! До нас у гості завітали народний артист України Фемій Мустафаєв і Заслужений діяч мистецтв України Анжела Ярмолюк! Організатором заходу був Голова ГО "Промінь Волноваха" Руслан Казинян.

Святковий концерт до Дня Соборності з назвою "Україна - це те, що у серці! Україна - вона назавжди!" розпочався із Гімну України, який разом із артистами нашого будинку культури співали усі присутні. Неймовірними піснями - від класичних до джазових - порадував глядачів народний артист України Фемий Мустафаев (Фемій Мустафаєв)! Вільненці вітали гостя криками "Браво!" і бурхливим ... Читать дальше »

Переглядів: 251 | Додав: ladyglobus2012 | Дата: 09.02.2018 | Коментарі (0)

22 січня 2018 року у Вільненській ЗОШ святкували День Соборності України!

Зранку відбулися загальношкільна лінійка і флеш-моб, присвячені Акту Злуки ЗУНР і УНР, під час яких діти ще раз довели і показали, що Україна - єдина.

До виховного заходу "Соборна! Неподільна! Моя Україна!" учні 5-11 класів разом з педагогічним колективом і батьками готувалися ретельно. Кожен клас представляв історико-етнографічний район України (наприклад, Слобожанщину, Донбас, Закарпаття, Крим та інш.). Діти знайомили товаришів з особливостями життя та стравами, які є популярними у певному регіоні нашої країни. Чого тільки не було цього дня у школі! Млинці, вареники, голубці, смажена риба, борщ, пампушки, холодець, кисіль, чебуреки, медова пахлава, закарпатські страпачки і ще купа всіляких смачних і красивих страв! Діти, батьки, вчителі - усі постаралися на славу!

Активну участь у святкуванні Дня Соборності брали солістки Вільненського СБК - Валерія Андрющенко і Вікторія Саб ... Читать дальше »

Переглядів: 213 | Додав: ladyglobus2012 | Дата: 09.02.2018 | Коментарі (0)

« 1 2 ... 21 22 23 24 »