Суббота, 04.05.2024, 12:07
Вітаю Вас Гість | Реєстрація | Вхід

Вільненський сільський будинок культури

Меню сайту
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Февраль 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728
Архів записів
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 30
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Друзі сайту
Головна » 2018 » Февраль » 17 » Комедійна вистава "За двома зайцями"
20:11
Комедійна вистава "За двома зайцями"

Пост про те, як ми розширюємо свої горизонти...

У народі говорять, що на все свій час. Повністю згодна. Все у житті відбувається вчасно. Тоді, коли ми до цього готові. Ми були готові зробити міні-театр у нашому будинку культури - ми його зробили)

Ідея зріла давно. Яку саме п'єсу взяти, підказали у школі. Сценарій вистави ми склали із кількох різних варіантів. Додали свої сцени. Підібрали музику. Розділили ролі. Славетний фільм спеціально не дивилися. Хотіли, щоб це було наше бачення цієї комедії, а не просто скопійовані уривки з кіно. Починаємо репетиції...)

Сказати, що це було весело і смішно, - не сказати нічого! Кожен із нас додав собі рік життя за час підготовки вистави. Під час репетицій актори вживалися в свої ролі і вчили слова. Ми придумували танці, збирали по всьому селі костюми і реквізит. Вчили дітей викладатися повністю на сцені і отримувати насолоду від цього.

Настав день прем'єри. 10 лютого 2018 року. Учасники хвилювалися. Глядачам було цікаво, що ж буде. І усі з нетерпінням чекали початку. Хочу сказати, що ми - організатори - теж неймовірно переживали: як все буде, чи відіграють діти на 100%... Бо все, що могли, ми зробили. Залишалося лише пожинати плоди своєї праці. І плоди вийшли класними)

Актори зіграли круто! В деяких моментах - навіть геніально і професійно) Колективи затанцювали чудово - і весело, і душевно, а головне щиро! Глядачі дивилися, затамувавши подих, багато сміялися і гучно аплодували! Все пройшло, як задумували! І навіть краще. І радості нашій немає меж!)

14 лютого ми зіграли виставу "на біс"! Були нові глядачі, і ті, хто вже бачили! І оплески глядачів були бурхливими, і крики "Молодці!" - гучними! І актори - задоволені і щасливі. У деяких учасників була температура і хворе горло, але всі прийшли, всі виступали! Бо спільна справа - понад усе. І підводити товаришів не маємо права...

Я пишаюся нашими дітьми! Тепер я точно знаю, що вони можуть все. А нам треба лише спрямовувати їх енергію в правильне русло. Зацікавлювати, допомагати знайти себе в цьому житті, розкривати таланти, творити і розвиватися разом з ними. Спасибі, дорогі наші артисти, за те, що ви у нас є! За те, що ви активні, впевнені у собі, талановиті, веселі, завзяті і працьовиті! Так тримати! Ви всі великі молодці!!!

Дякую нашим глядачам за овації і підтримку! Ми це цінуємо! І працюємо завжди з любов'ю для вас.

Наша робота - дивувати. А ще створювати людям святковий настрій, нести позитив і радість, викликати і водночас дарувати цілий спектр найрізноманітніших емоцій. Тепер ми вміємо все це робити за допомогою театру. А це значить, що сьогодні ми вже кращі, ніж були учора. І це перемога.

P.S. За фото і відео подяка Дарья УсенкоСергей Усенко (Serhii Usenko)Инна Костюченко )

     

 

Переглядів: 230 | Додав: ladyglobus2012 | Теги: театралізація, п'єса, вистава, за двома зайцями | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar