Понедельник, 06.05.2024, 11:30
Вітаю Вас Гість | Реєстрація | Вхід

Вільненський сільський будинок культури

Меню сайту
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Август 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Архів записів
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 30
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Друзі сайту
Головна » 2018 » Август » 28 » Волновасьскому району - 95!
22:05
Волновасьскому району - 95!

24 серпня на нашій землі було свято - 95 років з Дня заснування Волноваського району та День Незалежності України! Із самого ранку до Волновахи з'їхалися представники з кожної сільської ради району, гості з Києва, Бельгії, з інших районів Донецької області і різнобарвне дійство в центрі міста почало набирати оберти.

Виставки декоративно-прикладного мистецтва та кулінарії, святкова хода, концертна програма від закладів культури району, Волноваського РЦКД та Віктора Павліка, купа колоритних локацій, встановлення рекорду України, вишиванки і жовто-блакитні кольори, аромати шашлику і слова вітань - ось чим майоріла Волноваха цього дня.

Вільненці взяли активну участь у всіх заходах. Зранку була встановлена виставка наших майстрів - Олександра Клеби, Анни Ружицької, Лідії Пєшкової та Катерини Хоцької. До душі прийшлися гостям кулінарні вироби Тетяни Ружицької, яка спеціально до свята випекла запашний коровай і пиріжки з яблуками, а з овочів вирізала чудернацьку картину, яку жалко було їсти)) А ще усіх бажаючих ми пригощали печивом з передбаченням, яке обов'зково здійсниться, та смачною вільненською водою.

На великій сцені Світлана Фоменко розповідала свій авторський вірш "Волноваському району - 95", який написала спеціально до цього свята, а вокальний ансамбль "Магія" Вільненського СБК подарував глядачам запальну пісню про те, що молодь змінює світ.

Далі наша вільненська команда перемістилася до Волноваської РДА. Ми взяли участь в історичній події - встановленні рекорду України. 5095 осіб і одна собачка у вишиванках на одній локації в зоні ООС - ще один рекорд, встановлений у Волновасі. І ми стали його частиною.

Це був дуже насичений і вражаючий день. Море позитиву, вітань і добрих слів на нашу адресу, яскравих кольорів і емоцій, купа соковитих фото і класних відео - все це ми повезли із собою додому.

Я щиро дякую усім, хто допоміг нам гідно представити наше село на святі - команді і артистам Вільненського СБК, Света Фоменко і Карина Ищенко, Галині Семенівні Огульчанській, Ірині Валентинівні Цибік, Віта ГубернаИнна Костюченко, Василю Клеба, Александр КалашниковАнна РужицкаяТатьяна РужицкаяАлександр Клеба, Катерині Хоцькій, Наталі Березан, Максиму Ганжела, Олені Бабаєвській. Спасибі компанії "Харвіст Холдінг" (Руслан Мазуренко та Василий Берков) за фінансову підтримку нашої поїздки.

І величезне спасибі нашим мужнім красеням Вільненського СБК - Валентин Громовой (Valentin Gromovoy)Александр Ганжела і Гриша Андрейченко за те, що були з нами цього дня, допомагали, веселили, підтримували і стійко разом з нами пережили всі труднощі життя артистів))) Валік, тобі окреме спасибі за класні фотки і відео і за те, що можу в усьому на тебе покластися.

Життя стрімко біжить вперед. Творчий колектив Вільненського СБК продовжує робити людям свято) Продовжує нести людям радість і добро!

 

Переглядів: 191 | Додав: ladyglobus2012 | Теги: волноваха, выльненський сбк | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar