Среда, 08.05.2024, 08:06
Вітаю Вас Гість | Реєстрація | Вхід

Вільненський сільський будинок культури

Меню сайту
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Октябрь 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Архів записів
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 30
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Друзі сайту
Головна » 2018 » Октябрь » 28 » "Від села до села пісня з'єднує серця" у Зачатівці
18:46
"Від села до села пісня з'єднує серця" у Зачатівці

26 жовтня у Зачатівському СБК відбувся фінальний етап пісенного марафону "Від села до села пісня з'єднує серця", започаткований у серпні директором Степнянського СБК Анжеліка Лисенко і присвячений 95-тій річниці заснування Волноваського району.

У Зачатівці сільський голова Василь Іванович Конюшок гостей зустрічав червоною доріжкою) Це було оригінально)

Дійство на сцені розпочалося з виступу артистів Зачатівського СБК, потім свої творчі номери презентували села Степне, Петрівське, Вільне і Рівнопіль. У директорів будинків культури брали інтерв'ю прямо на сцені. Так як це була остання зустріч в рамках цього фестивалю, у нас запитували, чим для нас був цей марафон.

Для артистів Вільненського СБК - це, перш за все, досвід і спілкування. Він дав нам змогу себе показати і на людей подивитися. Ми виступали на різних сценах, різній музичній апаратурі, для різних глядачів. І всюди нас зустрічали прекрасно. Нас розуміли і підтримували бурхливими тривалими оплесками. Насправді це круто і безцінно!

І, як я вже говорила зі сцени, наш колектив за будь-який "кіпіш", окрім голодування)) Тому запрошуйте нас ще, друзі! Ми залюбки братимемо участь у найрізноманітніших заходах і святах.

А ще марафон "Від села до села..." виконав надважливу функцію - привернув увагу місцевої влади до розвитку культури у наших селах. Коли на сесіях у нашій сільраді вирішують, куди витратити гроші, я завжди відстоюю будинок культури, бо це єдине місце у селі, куди рано чи пізно приходить кожен житель села. І треба, щоб це місце було прекрасним. Саме у будинку культури збираються люди, коли приїжджають поважні гості - народний депутат, представники влади, керівники агрохолдінгу або артисти з інших сіл та міст. Саме у будинку культури громада приймає усі важливі і ключові для життя і розвитку села рішення. Саме тут наші діти і дорослі розвиваються фізично і духовно. Тут люди відпочивають, набираються позитивних емоцій і забувають про свої негаразди. Але, на жаль, про це представники влади забувають. Згадують лише тоді, коли треба приймати гостей. Так от я бажаю, щоб школи, дитячі садки, ФАПи і будинки культури були на одному рівні для сільських голів і районної влади. Бажаю, щоб наші будинки культури були красивими, теплими і сучасними щодня, незалежно від того приїжджають до нас сьогодні гості чи ні...)

Дякую усім артистам, організаторам, керівникам, учасникам і глядачам, які долучилися до пісенного марафону "Від села до села пісня з'єднує серця"! Це було цікаво) Ми всі молодці. Далі нові звершення, сцени і виступи. Життя прекрасне)

Переглядів: 162 | Додав: ladyglobus2012 | Теги: вільненський сбк, село вільне | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar