Вторник, 07.05.2024, 12:09
Вітаю Вас Гість | Реєстрація | Вхід

Вільненський сільський будинок культури

Меню сайту
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Апрель 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Архів записів
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 30
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Друзі сайту
Головна » 2019 » Апрель » 23 » Веломарафон - 2019
23:36
Веломарафон - 2019

20 квітня 2019 року у селі Вільному відбувся ІІ щорічний веломарафон "За чисту планету!", присвячений Дню Довкілля та Дню Землі. Захід пройшов за підтримки народного депутата України Дмитро Лубінець#командаЛубінця і компанії Harveast Holding, а також вільненського приватного підприємця Анатолія Іщенка.

Зранку у центрі села лунала музика, майоріли українські прапорці, сміялися і танцювали діти, а площа вражала різноманіттям велотранспорту - від трьохколісних дитячих до крутих сучасних спортивних велосипедів - усе було тут цього дня. Спортивне свято розпочалося із символічної пісні "Друзі, єднаймося", яку заспівали дівчата із вокального ансамблю "Апельсин". З вітальним словом до усіх присутніх звернулася помічниця народного депутата Дмитра Лубінця Веремчук Юлия (Veremchuk Julia) та начальник агроцеху №37 ДП "Ілліч-Агро Донбас" Татьяна Васильева.

Після веселої драйовової розминки для розігріву м'язів, учасники об'єдналися у три групи (відповідно до обраних дистанції марафону) і ми дали старт! Колона почала свій рух і це було прекрасне видовище! Малюки, підлітки, молодь, дорослі, пенсіонери - усі разом, усі поруч! Усі вболівають за чисте довкілля, чисту планету! І це прекрасно.

Цього року був вітер. Їхати було важко. Але велосипедисти впоралися. І тому ця акція стала ще більш значущою для кожного учасника. А двом нашим артисткам Вікторії Сабардин та Златі Громовій не завадило взяти участь навіть те, що у них не було велосипедів. Дівчата здолали відстань у 5 км на роликах. Вільненські красуні - вони такі) Винахідливі та спортивні)

Наприкінці свята помічниця народного депутата України Дмитра Лубінця Юлія Коваленко привітала усіх присутніх із чудовим заходом. Сказала, що у Вільному живуть класні активні люди))

Усі учасники марафону отримали корисні соки та фрукти від спонсорів свята. А наймолодшим та найстаршим велосипедистам, а також гостям села ми подарували сувеніри на згадку про веломарафон 2019 року.

Хочу щиро подякувати кожному, хто допоміг команді Вільнеського СБК організувати це прекрасне спортивне свято! Це: 
- наші спонсори Дмитро Лубінець, компанія Харвіст Холдінг в особі Руслан Мазуренко та Василий Берков, Анатолій Іщенко
- працівники Національної служби поліції та наш дільничний Хотинский Денис
- вільненські активісти Инна Костюченко, Едуард Кірякулов, артисти Вільненського СБК
- люди, які зробили для нас класні фото і відеоматеріали Сергей Усенко (Serhii Usenko) Дарья Усенко Артем Березан
- і всі яскраві та небайдужі учасники веломарафону - 2019!!!

Завдяки усім вам наш захід справді вийшов класним! І діти вже з нетерпінням чекають наступного року, щоб знову згуртуватися і пережити ці прекрасні позитивні емоції, які кожен отримав на веломарафоні.

Я дуже рада, що ми з моїми Света Фоменко та Карина Ищенкооб'єднуємо людей; що у нас, не дивлячись на всі перешкоди, виходить дарувати людям радість і робити їх життя яскравим! Це наша місія. Це наше покликання. І навіть спосіб життя! І я цим пишаюся.

Бажаю усім чистої планети, чистих узбіч і чистих душ) Бо це така зараз рідкість...)

     

Переглядів: 156 | Додав: ladyglobus2012 | Теги: команда Лубінця, село вільне, веломарафон, харвіст | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar