Суббота, 04.05.2024, 23:26
Вітаю Вас Гість | Реєстрація | Вхід

Вільненський сільський будинок культури

Меню сайту
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Июнь 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Архів записів
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 30
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Друзі сайту
Головна » 2019 » Июнь » 16 » Участь у форумі
12:29
Участь у форумі

IV Молодіжний форум «Схід-Захід: міжрегіональне партнерство. Виклики сьогодення». День 1.

Команда Вільненського СБК (тобто я, Света Фоменко та Карина Ищенко) рано-вранці прибули до Урзуфу. Поселилися, поснідали (що завжди для нас є важливим) і в бій))

Після реєстрації учасників в Урзуфському СБК відбулося урочисте відкриття форуму та вітання від почесних гостей-спікерів народних депутатів України Дмитро Лубінець та Ирина Суслова (Ірина Суслова), заступника голови Донецької обласної ВЦА, Василя Бабича та Олександри Голуб. Далі відбувся обмін думками у форматі «активна молодь - влада» на тему «Від диванних дискусій до дій». Також в цей час на великий екран був виведений діалог усіх учасників в Telegram. Усі он-лайн могли задати питання спікерам та висловити свою думку з приводу питань, які обговорювалися. А саме: як стати нардепом, особисте і суспільне в роботі депутата, ЗНО, медична реформа, активність кожного та інше. Було дуже насичено, цікаво, місцями весело і смішно)

Після обідньої перерви почалася робота трьох секцій. Ми відвідали «Хочу в політику. З чого почати?». З нами працювали аж 5 спікерів. Обговорювали і навіть дискутували на різні теми: що таке політика, хто такий політик, гендерна рівність, робота організацій, які займаються питаннями гендеру, молодь і її можливості закордоном, медіа-дискурс: позитивні та негативні приклади і т.д.

Питань багато, всі вони важливі і цікаві. Ми намагалися взяти сьогодні по максимуму від кожного спікера) Думаю, у нас вийшло)

Ввечері сходили на море, посмакувати морепродуктами і задоволені відпочиваємо в кімнаті пансіонату «Азов».
Завтра буде новий день і нові виклики. Насолоджуємося кожною хвилиною в Урзуфі. Тут чудова організація, люди і природа.  Раді бути частиною такого прекрасного заходу.  Далі буде)

   

Переглядів: 154 | Додав: ladyglobus2012 | Теги: схід і захід разом, виклики сьогодення, село вільне, дієві зміни, форум, Дмитро Лубінець | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar