Пятница, 03.05.2024, 04:11
Вітаю Вас Гість | Реєстрація | Вхід

Вільненський сільський будинок культури

Меню сайту
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Июль 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Архів записів
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 30
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Друзі сайту
Головна » 2018 » Июль » 12 » Свято Івана Купала
12:01
Свято Івана Купала

У Вільному завжди чекають літа. Його тут люблять... І найбільшим літнім святом у нас в селі є Івана Купала, яке усі очікують з нетерпінням і надією.

Івана Купала ми завжди називаємо святом літа, молодості і кохання. І проводимо його не так, як усі - не в ніч із 6 на 7 липня, а в першу суботу липня. Бо колектив Вільненського СБК працює насамперед для людей. І свята влаштовуємо тоді, коли людям зручно - у вихідний день, щоб всі могли відпочити душею і тілом на всі 100%)

Цього року свято вийшло неймовірно яскравим і класним. Почалося все з дощу) Саме він змусив нас проводити концерт, ігри і забави в концертній залі СБК. Але дощ для нас сьогодні - це велике благо. Тому ми йому зраділи і весело провели все задумане в приміщені.

В концертній програмі брали участь танцювальні та вокальні колективи і солісти Вільненського СБК: "Бебі-Бум", "Апельсин", "Імпульс", "Мрія", "Непохожие", Марія Кірякулова, Ульяна Кошова, Вікторія Сабардін, Валерія Андрющенко, Марія Ольшанська. Ми довго і наполегливо готувалися! І не дарма) Наші Артисти запалили публіку своїми щирими яскравими номерами! І глядачі дарували свої овації кожному учаснику свята.

Купалочкою і Купалом вечора пощастило стати Анастасії Андрющенко та Максиму Коваленко. Цікаво, що вони обоє не з Вільного) Але Вільне єднає людей і ми завжди раді гостям.

Після концерту закінчився дощ. І надворі на всіх чекало святкове вогнище, шашлик, солодка вата, картопля фрі та інша смакота, атракціони для дітей і дорослих, гелеві повітряні кульки, святкова дискотека до останнього танцівника! Людей було море! Усі веселилися, спілкувалися, раділи життю і були задоволені. І для нас це головне. Ми завжди прагнемо зробити життя наших глядачів яскравим і пишаємося тим, що у нас це добре виходить)

Дякую усім, хто нам допомагає. Нашим Артистам - за впевненість, щирість і любов до сцени. Ви класні! Завжди пам'ятайте, що вам під силу все. Треба лише прагнути і діяти.

Спасибі моєму татові та хлопцям - за святкове вогнище, Ви, як ніхто розумієте, що ми самі творимо своє життя. Нам ніхто нічого не винен. І якщо вам чогось хочеться, то ви берете це і робите. Так тримати! Бажаю вам завжди бути ініціативними і наполегливими)

Дякую Инна Костюченко за відеоматеріали і Валентин Громовой (Valentin Gromovoy) за фото і твою велику підтримку і небайдужість в усьому. Ціную)

Ми дуже вдячні нашим спонсорам - Лідії Кірякуловій та Віталію Ганжела - за підтримку і готовність допомогти. Вдячні нашим глядачам - реальним та віртуальним - за бурхливі оплески, добрі відгуки про нашу діяльність та інтерес до нашої творчості. Ми працюємо для вас залюбки)

І велике-велике моє особисте "спасибі" моїм Света Фоменко та Карина Ищенко за все, що ми робимо разом - працюємо, творимо, обурюємося, сміємося, радіємо, відпочиваємо... нескінченний список))) Я вас люблю) І вдячна Богові за те, що ми одна команда)

Попереду у всіх наших Артистів та й у нас - канікули і відпочинок. Набираємося сил, заряджаємося енергією і робимо перезавантаження, бо у серпні на нас чекає щось нове і дуже цікаве...)

Переглядів: 204 | Додав: ladyglobus2012 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar