Понедельник, 29.04.2024, 10:40
Вітаю Вас Гість | Реєстрація | Вхід

Вільненський сільський будинок культури

Меню сайту
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Февраль 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728
Архів записів
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 30
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Друзі сайту
Головна » 2019 » Февраль » 10 » Струни душі
15:45
Струни душі

8-9 лютого творчий колектив Вільненського СБК проводив захід "Зустріч любителів поезії "Струни душі" (за творчістю вільненської поетеси Світлани Фоменко).

У п'ятницю ми працювали для глядачів Волновахи - відвідувачів Волновського краєзнавчого музею, у суботу - для вільненців у нашому будинку культури.

Заходи розпочиналися словами Світлани: 
Я сьогодні буду читати вірші, 
Що рукою написані від душі. 
Може, в чомусь прості мої рими, 
Та щось більше стоїть за ними. 
Те, що кожному зрозуміле, 
Що окрилювало, що боліло, 
Що від серця йде та до серця, 
Те, що струн ваших душ торкнеться. 
Нашій Світлані було важливо достукатися до сердець присутніх, бути ними зрозумілою. І це у неї вийшло)

8 лютого до Волноваського краєзнавчого музею зібралася різноманітна публіка: молодь, представники ЗМІ, працівники культури, активні громадяни та пенсіонери. Атмосфера панувала прекрасна. Світлана читала свої вірші, співала авторські пісні гурту "Вільні" та розповідала про те, що її надихає на написання нових творів. Також поезії нашої поетеси читали артистки Вільненського СБК. Дівчата чудово виступили і донесли усім присутнім головні думки віршів Світлани Анатолїївни. А ще поетеса провела експеримент: на запропоновану глядачами тему за три хвилин склала вірш. Він був про творчість і про цю зустріч. І прекрасно передавав емоції усіх в ту хвилину. Захід завершився словами вдячності, побажаннями і надією на нові зустрічі.

9 лютого до Вільненському СБК завітали в основному люди поважного віку, які люблять поезію і відвідують усі наші заходи. Зустріч пройшла у теплому родинному колі і залишила у душі кожного слід добра і натхнення. Глядачі замовили вірш про весну, вибори і нове життя. Світлана впоралася із завданням і за 5 хвилин написала класну поезію про те, за що варто голосувати кожному з нас)

Я дякую усім, хто любить і підтримує вільненську творчість: 
Марина Густера та усім працівникам Волноваського краєзнавчого музею за ініціативність, співпрацю та любов до своєї справи! Ми завжди раді і готові працювати з Вами і Вашою доброзичливою командою) 
- волноваським і вільненським глядачам за небайдужість, підтримку і любов до прекрасного! Ми залюбки працюємо для вас! 
- артисткам Вільненського СБК: Карина Ищенко Валерия АндрющенкоНаташа Биляева Анастасия Бессмертнаяя і Ксенії Конюшок - за ваші уміння і готовність дарувати людям позитивні, прекрасні емоції щодня) 
Артем Ганжела - за твій музичний талант і чудову музику до віршів нашої Світлани.

І безмежно дякую мої найріднішій людині Света Фоменко за твій дар - простими словами говорити про головне і важливе. Так умієш тільки ти! Пишаюся тобою і люблю❤

Це був новий формат наших заходів і він нам дуже сподобався. Цікаво було усім: і артистам, і глядачам. І ми ще раз переконалися, що вільненська творчість торкається струн людських душ. А значить все недарма)

    

Переглядів: 154 | Додав: ladyglobus2012 | Теги: ПОЕЗІЯ, село вільне, волноваха, музей | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar