Воскресенье, 28.04.2024, 03:01
Вітаю Вас Гість | Реєстрація | Вхід

Вільненський сільський будинок культури

Меню сайту
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Октябрь 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Архів записів
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 30
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Друзі сайту
Головна » 2019 » Октябрь » 12 » Революція пісенності
17:30
Революція пісенності

5 жовтня у м.Мар‘їнка у Районному будинку культури відбувся ІІІ Відкритий обласний фестиваль-конкурс патріотичної пісні «Революція пісенності». За фінансової підтримки компанії Harveast Holding артисти Вільненського СБК змогли здійснити поїздку на цей захід.

Солістка-вокалістка Ульяна Кошевая та вокальний ансамбль «Магія» пройшли перший відбірковий етап (ми надсилали відео та аудіозапис пісень у нашому виконанні організаторам) та брали участь у другому фінальному турі. І хоч призового місця не посіли, але цей день залишив море позитивних вражень і спогадів у нашій пам‘яті)

У Мар’їнці нас зустріли, неначе відомих зірок)) Господарі - працівники Мар‘їнського районного будинку культури - надали нам окрему гримерку, піклувалися про наш комфорт і затишок) Таке відношення було дуже приємним! Щиро дякуємо)

У концертній залі, де проходив фестиваль, серед глядачів (місцевого населення) було дуже багато військових, які захищають українців на передовій. Було приємно співати для усіх цих людей. Ми старалися і вкладали душу у кожне заспіване слово.

Дякую організаторам заходу за надану можливість і за прекрасне свято української пісні!

Цього дня ми побачилися зі знайомими людьми) Сергей Дерека зробив для нас чудові фото на згадку) дякую Вам за це.

Вважаю, що вільненські артисти гідно захистили честь Волноваського району! І дорожче за призові місця для нас були компліменти про наші виступи від організаторів та глядачів фестивалю.

Дякую моїй Света Фоменко, нашим Артисткам і групі підтримці за активність, позитив і радість, яку ви даруєте людям) А ще за неймовірне почуття гумору і жарти, які роблять наші гастролі незабутніми!Так тримати! Пишаюся і люблю.

Дякую компанії «Харвіст Холдінг» та особисто Руслан МазуренкоВасилий Берков за неабияку підтримку і небайдужість до розвитку вільненської культури!

Попереду нові конкурси і нові щасливі дні у житті нашого творчого колективу! Готуємось!

   

Переглядів: 120 | Додав: ladyglobus2012 | Теги: революція пісенності, село вільне | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar