Воскресенье, 28.04.2024, 23:30
Вітаю Вас Гість | Реєстрація | Вхід

Вільненський сільський будинок культури

Меню сайту
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Февраль 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728
Архів записів
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 30
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Друзі сайту
Головна » 2019 » Февраль » 3 » Про мотивацію і мотиватора
23:16
Про мотивацію і мотиватора

Пост про мотивацію і мотиватора)

Найбільше я ціную в людях небайдужість. Тільки небайдужа людина здатна змінювати себе і все навкруги на краще. І я дуже рада, що наш народний депутат України Дмитро Лубінець саме такий.

Дмитро Валерійович прочитав мій пост про молодь, корупцію, Україну і виявив бажання зустрітися з вільненськими молодими активістами. Ми обрали формат зустрічі: спілкування в неофіційній обстановці, з нардепа - цукерки, з нас - чай), визначили місце, дату і час: Вільненський СБК, 2 лютого, 13.00. Підготовка почалася)

Питань придумали багато. Ми обрали 30 найцікавіших і найважливіших саме для молоді. До речі, коли я запропонувала Дмитру Валерійовичу за раніше їх показати, він відмовився) І тоді нам стало ще цікавіше)

На зустрічі були присутні вільненці віком від 12 до 32 років. Хотіли прийти й старші за 35, але я відмовляла. І була переконана, що має бути лише народний депутат та молодь. І не помилилася. Було й так, що декого з молоді я вмовляла прийти. Мені було важливо, щоб саме ці люди поспілкувалися з Дмитром Валерійовичем. І була надзвичайно рада, що найбільші скептики в кінці заходу були такими ж задоволеними і натхненними, як я)

Зустріч розпочалася з того, що народний депутат зняв краватку) А далі все просто. Дмитро Валерійович витягує папірці із написаними питаннями, відповідає, відзначає найбільш цікаві для нього. В ході розмови у нашої молоді виникали питання і ніхто не соромився їх задавати. Дмитро Валерійович говорив з нами абсолютно про все без обмежень і табу: про місцеву владу, діючого президента, комп'ютерні ігри, Крим і Донбас, заробітки в Польщі, англійську мову, кумирів, хабарі, одностатеві шлюби, депутатську діяльність, віру у себе, бізнес і ще про купу цікавих речей. Все було максимально чесно і відверто. В кімнаті панувала атмосфера рівності, єдності, натхнення і гумору. Ми справді багато сміялися) І я вважаю, що це було круто, бо насправді найвище інтелектуальне почуття - це почуття гумору)

В кінці зустрічі народний депутат подарував молоді блокноти з Верховної Ради і книги, сказавши про те, що той, хто читає завжди, буде керувати тим, хто дивиться телевізор. Це було дуже точно і влучно.

Ми проговорили 2,5 години. Впевнена, після зустрічі усі наші вийшли з Вільненського СБК трохи іншими людьми. Кожен мав про що подумати і над чим задуматися.

А ще найстарший з наших присутніх активістів - молодий підприємець Вільного, в кінці сказав, що бував на різних тренінгах. І ця розмова з депутатом була для нього також якісним і корисним тренінгом.

Головною нашою ціллю було змотивувати вільненських дітей і молодь на великі справи і важливу діяльність. Я хотіла, щоб усі присутні побачили, що такою людиною, як народний депутат Дмитро Лубінець, розумною, успішною, небайдужою, щирою і відкритою, може бути кожен. Варто лише захотіти і повірити у себе. Впевнена, що більшість після цієї зустрічі захотіли більшого, ніж просто ходити на роботу і заробляти на життя. А значить, цілі досягнуті. І все не дарма.

Дякую молодим вільненцям за те, що прийшли) Я вірю в вас, в вашу ініціативність і активність. І бажаю кожному стати успішною і щасливою людиною.

І щиро дякую Вам, Дмитро Валерійович, за те, що надихаєте людей, підтримуєте, прагнете змін і щодня робите важливі справи для України! Нехай у Вас завжди все виходить і радість живе у Вашому серці! Ви неймовірно прекрасна Людина і заслуговуєте лише всього найкращого! Вільне завжди з Вами і за Вас.

    

 

Переглядів: 156 | Додав: ladyglobus2012 | Теги: команда Лубінця, село вільне | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar