Понедельник, 29.04.2024, 08:32
Вітаю Вас Гість | Реєстрація | Вхід

Вільненський сільський будинок культури

Меню сайту
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Июнь 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Архів записів
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 30
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Друзі сайту
Головна » 2018 » Июнь » 12 » Пост про те, як молодь змінює світ
21:42
Пост про те, як молодь змінює світ

Нещодавно мені пощастило стати частиною масштабного і важливого заходу. З 8 по 11 червня на узбережжі Азовського моря у селі Урзуф Мангушського району Донецької області проходив ВМ Форум "Схід-Захід: міжрегіональне партнерство". Понад сто молодих людей з 16 областей України зібралися в одному місці, щоб познайомитися, обмінятися досвідом, відкрити для себе щось нове і надихнутися на звершення нових важливих справ.

Головними організаторами заходу є народний депутат України Дмитро Лубінець та члени громадської організації Мангушського району «Дієві зміни». Ці люди залучили до форуму різних партнерів, спонсорів, зацікавили молодь з усієї України і разом здійснили надважливу місію – об’єднали Схід і Захід.

На форумі працювало три секції: «Молодь у політиці: лайфхаки побудови успішної команди лідерів», «Енергоефективність і довкілля. Досвід розумних міст України», «Розробка бізнес-ідеї. Модель отримання прибутку. Кращі практики». Спікери з Києва ділилися з нами своїм досвідом у відповідних сферах діяльності, проводили інтерактив з глядацькою залою, мотивували і надихали.

Також дуже цікавою була панельна дискусія з народними депутатами України Дмитром Лубінцем, Іриною Сусловою, Олегом Барною та Сергієм Рудиком. Народні обранці були відкритим до спілкування, залюбки відповідали на питання молоді, жартували і запрошували усіх іти до політики і змінювати Україну на краще.

Захід завершився драйвовим танцювальним флеш-мобом на пляжі, спільними фото і танцювальним міксом у місцевому нічному клубі «Аврора». Вражень купа, емоцій море! Лише позитив і незабутні спогади.

Найціннішими моментами на форумі особисто для мене стали знайомства з новими активними і креативними людьми. Людьми, які не просто говорять про зміни в Україні. Вони ці зміни роблять власноруч. Я жила в кімнаті з Ольга Кирилюк. Ця дівчина написала захоплюючу книгу про війну на Сході «Іду на мир». Вона з м. Кропивницький, я з Донецької області. Форум об’єднав нас. Оля сказала, що цей захід рве на шмаття її уявлення про Донбас… Вона була в захваті від наших квітучих сіл, від того, що тут розмовляють українською мовою і співають українських пісень… І я була рада показати і довести їй, що Донбас – це Україна і Україна єдина!..

Я познайомилася з хлопцями і дівчатами з Верховини (Івано-Франковська область), Черкас, Тернополя, Львова, Житомира, Києва… У кожного свої ідеї, плани, бажання. Але одна на всіх спільна мрія – нова вільна і заможна держава.

Також ставши частиною такого масштабного дійства, я в котре переконалася, що наразі знаходжуся на вірному шляху і все роблю правильно. Щиро вірю в те, що молодь може змінити цей світ, що все в наших руках. Варто лише намітити ціль і йти вперед. Як казав під час виступу народний депутат Олег Барна, «ніколи не зупинятися і нічого не боятися»! За нами правда! В наших руках сила. Все буде Україна!

Дякую кожному, хто у ці літні дні був поруч. Надіюся, що ми ще зустрінемося з вами в новій щасливій і мирній Україні.

#тутДРАЙВОВО #східізахідразом

     

Переглядів: 239 | Додав: ladyglobus2012 | Теги: форум в Урзуфі, схід і захід разом, молодіжний форум | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar