Среда, 08.05.2024, 14:18
Вітаю Вас Гість | Реєстрація | Вхід

Вільненський сільський будинок культури

Меню сайту
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Октябрь 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Архів записів
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 30
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Друзі сайту
Головна » 2018 » Октябрь » 28 » Пост про те, як ми ставимо цілі і їх досягаємо
18:39
Пост про те, як ми ставимо цілі і їх досягаємо

Ми працюємо у Вільненському СБК вже восьмий рік. Коли прийшли, у клубі не було майже нічого - слабка матеріально-технічна база, відсутність творчих колективів... Але у нас було і є головне - ентузіазм і бажання працювати. Тому у далекому 2011му ми просто все почали з нуля.

Зібрали дітей і дорослих, об'єднали їх у колективи, звернулися до компанії "Харвіст Холдінг" з проханням виділити кошти на нову музичну апаратуру. Кошти виділили, апаратуру придбали. А через місяць почалася війна... Ми чудом встигли...

Потім якісь злодії під час дискотеки обірвали старі куліси в концертній залі. Я трохи поплакала (тоді я ще була дуже вразлива))) і знову звернулася за допомогою до "Харвісту". Компанія не відмовила. Ми придбали тканину. У Сімферополі. Чудом встигли...

Нове облаштування сцени шили всією родиною... вдома у бабусі і дідуся - батьків нашого тата. Чіпляли куліси з молоддю і нашими батьками. Було весело)

Потім нашою ціллю було придбання м'яких стільців у концерту залу. І нарешті у 2016 році сільрада виділили понад 100 тисяч гривень на нові театральні крісла. Ми складали їх як конструктор Лего) Тепер у нас м'яко, зручно і красиво.

На початку 2018 вирішили обов'язково відремонтувати танцювальну залу. Про дзеркала і станки ми мріяли 8 років, але завжди були важливіші речі і не було грошей. А тепер ця зала була пріоритетом №1. Далі було так: бачу ціль - не бачу перешкод)

Проект написано. В ньому я хотіла об'єднати три сторони: нардепа, агробізнес і місцеву владу. У мене вийшло) Нашими головними спонсорами стали: народний депутат України Володимир Гусак, компанія "Харвіст Холдінг" та Вільненська сільська рада. На оновлення танцювальної витрачено 60 тисяч гривень: 20 тисяч від народного депутата, 20 – від агрохолдінгу і 20 – від сільради. Під час ремонту ми здійснили такі роботи – заміна вікон, шпаклювання і фарбування стін, дверей, нанесення декору, встановлення нового освітлення і дзеркала, придбання танцювальних станків. Головним майстром по ремонту був молодий і перспективний вільненський спеціаліст Никита Баядин (Nikita Bayadin).

І ось 25 жовтня у творчого колективу Вільненського СБК було справжнє свято, адже здійснилася наша заповітна мрія! У нас тепер є нова багатофункціональна зала! В ній проходить велика частина нашого життя – тут ми танцюємо, співаємо, вчимося, проводимо свята, вогники, дискотеки, кінопокази і навіть шлюбні церемонії.

На урочистому заході з нагоди відкриття оновленої зали був присутній директор ДП "Ілліч-Агро Донбас" Руслан Мазуренко, який привітав усіх нас зі святом, побажав подальшого розвитку і сказав багато важливих і приємних слів для нас) Також з вітальним словом виступив сільський голова Олександр Миколайович Польченко. А потім відбулася найурочистіша мить заходу - Руслан Леонідович та наші наймолодша і найстарша танцівниці - Мілана Фоменко і Наталя Ульмер - разом перерізали святкову стрічку).

Шановні Володимир ГусакРуслан МазуренкоВасилий БерковТатьяна Васильева, ми ще раз дякуємо вам за все, що ви робите для вільненців! Спасибі за вашу підтримку, небайдужість і допомогу у найрізноманітніших питаннях! Ми щиро надіємося на подальшу співпрацю і бажаємо кожному з вас здоров’я, чудового настрою, успіхів у всіх справах, а компанії «Харвіст Холдінг» - процвітання, добробуту і нових яскравих звершень!

Дякую нашому талановитому і крутому Никита Баядин (Nikita Bayadin), який уміє робити все))) та усім, хто допоміг нам із ремонтом. Валентин Громовой (Valentin Gromovoy), ти був з нами від початку до кінця, кожного дня і вечора. Ціную і дуже дякую тобі за все) Спасибі нашим дівчатам-артисткам (вони теж фарбували разом стіни))) Спасибі нашим батькам Инна Костюченко - ви переживали цей ремонт разом з нами) Спасибі Валентині Андрейченко, Наталі, Сергію, Дмитру Костюченко, Артему Березан, Едуарду Калініченко та усім, хто словом і ділом нас підтримав і допоміг.

І велике спасибі моїм Света Фоменко і Карина Ищенко! Ви тепер не тільки "бродячие артисты", а й "рабочие"))) Ми разом розширюємо профіль діяльності, і тільки з вами можна робити це так весело, смішно і класно) Люблю))

А у нас попереду нові цілі і звершення) Коли все вийде, я вам розкажу)

       

 

Переглядів: 178 | Додав: ladyglobus2012 | Теги: вільненський сбк, вільне | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar