Понедельник, 29.04.2024, 00:46
Вітаю Вас Гість | Реєстрація | Вхід

Вільненський сільський будинок культури

Меню сайту
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Февраль 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728
Архів записів
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 30
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Друзі сайту
Головна » 2019 » Февраль » 18 » Пост про нашу "Диканьку"
22:17
Пост про нашу "Диканьку"

Пост про нашу "Диканьку"

14 лютого - у Свято всіх закоханих - у Вільненському СБК вже традиційно був справжній театр! Цього року це вистава за мотивами роману Миколи Гоголя "Вечори на хуторі біля Диканьки" у нашій інтерпретації. Це було неймовірно, весело, феєрично і класно!

Готуватися ми почали майже відразу після Нового року. Часом було дуже холодно, актори хворіли... Але у нас завжди так - бачимо ціль і не бачимо перешкод.Тому все вийшло на вищому рівні)

Цього року всі зіграли краще, ніж у минулому, бо у нас вже є досвід, актори виросли в усіх планах, у кожного була величезна мотивація, усі працювали задля досягнення однієї важливої спільної мети. Ми стали ще міцнішою командою. І це безцінно.

На прем'єру до нашого будинку культури прийшло багато глядачів. Приїхали навіть з інших сіл) Усі були в очікуванні прекрасного: і публіка, і артисти) І кожен в результаті отримав більше, ніж планував)

Вистава пролетіла на одному диханні, емоції викликала мега-позитивні і незабутні у всіх, хто був присутнім у залі. Більше говорити про саме дійство нічого не буду. Словами не передати. Скоро змонтую відео, тож запрошую усіх до перегляду)

Дякую усім нашим талановитим артистам за наполегливу працю, відданість, активність, цілеспрямованість, позитив! За ваш запал, енергію, відповідальність і уміння робити людям свято! Ви всі величезні молодці! Хочу, щоб ви завжди були щасливими і здоровими, щоб досягали поставлених вершин і своїми талантами прославляли наше Вільне! Люблю і пишаюся) 
Мария Ольшанская Ангелина Микова Катя Ольшанская Людмила КлебаНаташа Биляева Анастасия Бессмертная Анжелика Бабаевская София Ганжела Валерия Андрющенко Вика Сабардин Ангелина ДорошенкоОлексій Фоменко Іван Ганжела Ілля Борота Аліса Пархоменко

Дякую моїм Света Фоменко Карина Ищенко за ваші безмежні таланти, професіоналізм, умінні навчити, за ваші жарти, за те, що разом із дітьми перевтілювалися у ролі, клеїли вуса, танцювали, лізли у мішки і веселили наших глядачів! Ви найкращі працівники культури у світі! І я пишаюся тим, що ми - одна команда!

Дякую вам, шановні наші друзі і глядачі, за те, що приходите до Вільненського СБК, за те, що слідкуєте за нами в інтернеті. Дякую за ваші бурхливі овації, слова підтримки і добрі побажання. Ми все це цінуємо! І залюбки завжди працюємо для вас!

Дякую Сергей Усенко (Serhii Usenko) та Инна Костюченко за фото і відеоматеріали і за вашу підтримку!

Дякую усім, хто допоміг нам з реквізитом! Чого ми тільки не звезли до клубу за цей місяць)) Та, як бачимо, все не дарма, все до діла)

А ще хочу сказати, що ми не витратили на наш захід ні копійки) Хоча ні, купили ковбасу, бублики, черв'ячки і напій, щоб Солоха пригощала своїх кавалерів) Але на цьому все)) Жодних витрат. Жодного фінансування. Усе своїми силами. Як бачимо, можна створити справжню дорогу смачну цукерку з нічого. Було б бажання))

А у нас попереду ще море всього цікавого і корисного. Нові вершини, перемоги, зустрічі і поїздки. Тому приходьте до Вільненського СБК і робіть своє життя яскравим разом з нами!

P.S. Професійні фото скоро будуть. Відео теж. А поки що ділюся тим, що встигла назнімати на телефон.

Переглядів: 151 | Додав: ladyglobus2012 | Теги: Диканька, артисти, команда, колекив, вистава, село вільне | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar