Понедельник, 29.04.2024, 03:34
Вітаю Вас Гість | Реєстрація | Вхід

Вільненський сільський будинок культури

Меню сайту
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Февраль 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728
Архів записів
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 30
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Друзі сайту
Головна » 2019 » Февраль » 25 » Наші перемоги
23:43
Наші перемоги

23 лютого у Центральній бібліотеці міста Слов'янська відбувся Відкритий обласний конкурс поетів, читців та художників "Любіть Україну", присвячений пам'яті Володимира Сосюри.

Цей конкурс проводиться вже давно, але лише в цьому році я подумала, що ми готові і нам варто туди поїхати. Заявки подано. Залишилося знайти фінансову підтримку поїздки, транспорт і водія. Хотіла зв'язатися і поїхати з кимось із наших країв, але ми були єдиними учасниками із Волноваського, Нікольського, Мангушського районів. Навіть з Маріуполя ніхто не їхав. Тому проблему вирішували самостійно.

Добре, що у нас у Волноваському районі є найкращий і дуже небайдужий народний депутат України Дмитро Лубінець, який відразу і залюбки підтримав нас і наші прагнення - виділив кошти на поїздку до Слов'янську. Дмитро Валерійович, ми привезли додому перемоги і в цьому є і Ваша заслуга) Щиро дякуємо Вам і бажаємо міцного здоров'я, добрих людей поруч і залізних нервів)

Нашим водієм був чудовий хлопець із Волновахи Будько Владимир. Вова, дякуємо тобі за комфорт, компанію і розуміння! Нехай у тебе все завжди вдається і твої мрії здійснюються. Впевнена, що це не остання наші співпраця)

Отже, у нас вийшло, ми поїхали) Поїздка була легкою. Бо, виявляється, в Україні є чудові, нові, європейські дороги)

Ми брали участь у двох номінаціях: поети і читці. У двох вікових категоріях поетів всього було понад 50, а в читцях - понад 70. Нам дуже сподобався склад журі конкурсу (імена цих людей видно на грамотах). Це були дійсно професіонали у своїй сфері. А ще на заході був присутній почесний гість - правнук великого Володимира Сосюри - Олексій Сосюра. Учасники готували по два вірші: твір Сосюри і твір будь-якого поета, але через велику кількість людей, усі читали одну поезія. Перевагу надавали віршам нашого земляка.

Вільненські артисти виступили гідно і наші результати такі:

Света Фоменкоо - ІІІ місце у номінації "Поети" і ІІІ місце у номінації "Читці" у другій віковій категорії (18+), а Карина Ищенкоо та Наташа Биляева отримали дипломи учасників конкурсу.

Також співголова журі Pavlo Kushch (голова Донецької обласної організації Національної спілки письменників України, член Національної спілки журналістів України) підписав і подарував нашій Світлані свою книгу і сказав, що це приз суддівських симпатій))

Перед нагородженням учасники отримали невеличкий майстер-клас від співголови журі - в.о. директора Донецького обласного навчально-методичного центру культури Artem V Loviagin. Дякуємо) Ці поради були дуже доречними і важливими. І, якби ДОНМЦК проводив майстер-клас зі сценічної мови, культури і т.д., ми б залюбки його відвідали. Адже вчитися потрібно все життя. І ця сфера нас дуже цікавить.

Дякую нашим артисткам за чудові виступи і за прагнення бути кращими! Ви усі молодці! Пишаюся вами і бажаю вам всього-всього найкращого. Ви заслуговуєте)

Задоволені та щасливі вночі ми поверталися додому, обговорювали захід, робили висновки, працювали над помилками, будували плани на майбутнє. Одне ми вирішили точно - це не остання наша перемога і далі буде)

  

Переглядів: 145 | Додав: ladyglobus2012 | Теги: Любіть Україну, Сосюра, ПОЕЗІЯ, команда Лубінця, село вільне | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar