Понедельник, 06.05.2024, 12:08
Вітаю Вас Гість | Реєстрація | Вхід

Вільненський сільський будинок культури

Меню сайту
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Август 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Архів записів
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 30
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Друзі сайту
Головна » 2018 » Август » 7 » MRPL City 2018
22:22
MRPL City 2018

Найкращий відпочинок - завжди незапланований! Найкраще вміють відпочивати люди, які багато і якісно працюють. Це все про нас)

Молода та енергійна команда Вільненського СБК отримала в подарунок від агрохолдінгу HARVEAST квитки на найкрутіший літній фестиваль Східного узбережжя MRPLCity2018. Ми провели два неймовірних дня в компанії українських зірок! Оля Полякова, Дзідзьо, Сергій Бабкін, Онука, ВВ, Ділємма, Табула Раса, Грін Грей та інші своєю енергією запалювали сцени фестивалю.

Організовано все було на вищому рівні! Купа локацій, розваг, їжа, напої, море, пляж, цілодобова музика - все створено людьми для людей. Іноді мені навіть не вірилося, що таке може бути в Маріуполі... Але може! Пишаюся! І усім, хто створював цей мегакрутий фестиваль, наша подяка і повага!

Наші пригоди в ці дні були, як в справжньому екшн-фільмі) В перший день учасники гурту "DILEMMA" кидали у глядачів свої фірмові футболки. І уявіть собі серед тисячного натовпу цей приз ловить ді-джей Вільненського СБК Валентин Громовой (Valentin Gromovoy)! Далі ми танцювали і відпочивали з українськими зірками до 12 ночі і задоволені та щасливі поїхали додому.

Відіспавшись, ми знову вирушаємо у дорогу, бо "Маріуполь Сіті Фестиваль - 2018" чекає на нас) Найдрайвовішим особисто для нас другого дня був гурт "ВВ"! Енергія так і лилася зі сцени! А ще в цей день на пляжі ми грали у супервеселу гру - задавали завдання один одному і сміливо їх виконували) Насміялися і продовжили собі життя на сто років)

Додому вирушили у 2.30 ночі. О 4 наша машина зламалася, у півсьомого ранку заморені, але такі щасливі ми були вдома.

Ми ніколи не забудемо емоцій, які були пережиті у ці дні. Сміх, радість, неймовірний позитив, повна безтурботність, драйв, енергія і гордість за те, що ти став частиною такого крутого шоу! Ніколи не забудемо, як багатотисячний натовп з ліхтариками у руках на узбережжі Азовського моря разом із Олегом Скрипкою кричав "Слава Україні!"! Не забудемо наших пісень, танців, жартів, ігор на пляжі і сходу сонця, який зустріли у зламаній машині на шляху додому)

Велике спасибі Harveast, Руслан Мазуренко Василий Берков за те, що подарували нам таку прекрасну можливість доторкнутися і стати частиною грандіозного фестивалю! Раді і завжди готові співпрацювати у майбутньому)

Спасибі Света Фоменко Карина Ищенко Валентин Громовой (Valentin Gromovoy) Никита Баядин (Nikita Bayadin) за те, що у ці дні ми були разом) З вами було дуже весело, комфортно і класно) Треба буде повторити))

Усім хочу сказати - робіть те, що любите, і любіть те, що робите, вкладайте душу у свою справу, творіть добро, насолоджуйтесь кожною хвилиною життя і тоді все буде у вас! І щастя, і радість, і добрий настрій, і важливі прекрасні люди поруч...)

  

Переглядів: 193 | Додав: ladyglobus2012 | Теги: MRPLCity2018, Harveast | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar