Суббота, 04.05.2024, 03:21
Вітаю Вас Гість | Реєстрація | Вхід

Вільненський сільський будинок культури

Меню сайту
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Март 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Архів записів
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 30
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Друзі сайту
Головна » 2019 » Март » 13 » Концертна програма "Жінка, весна, любов"
22:13
Концертна програма "Жінка, весна, любов"

8 березня у Вільненському СБК відбулася святкова концертна програма "Жінка, весна, любов", присвячена Міжнародному жіночому дню.

На початку свята з вітальними словами до прекрасних жінок звернувся сільський голова Олександр Польченко. Побажав здоров`я, всього найкращого і мирного неба.

Ведучими заходу були вільненські красені Ігор Турченко та Іван Ганжела. Хлопці вітали прекрасну половину людства зі святом весни, бажали всього найкращого і найпрекраснішого. Це був дебют Ігора та Івана на вільненській сцені і він пройшов чудово!)

Свої творчі вітання мамам, бабусям, сестричкам, подружкам та усім присутнім жінкам дарували солісти та колективи нашого будинку культури. Це було прекрасне дійство - справжнє свято талантів, весни, і любові. Усі артисти виступили яскраво та щиро. А глядачі були активними, вдячними і бурхливими оплесками підтримували кожного.

Також у нашому концерті брали участь учасники гурту "Дивоцвіт" Новоандріївського СБК. Светлана Красикова дякуємо, що проявили активність і приїхали до нас. Ваш колектив прекрасно виступив і дуже сподобався нашій публіці. Бажаю Вам подальших успіхів, творчого натхнення і перемог у всіх Ваших задумах і починаннях!)

Дякую нашим артистам за те, що ви у нас є. За ваші таланти, красу, зовнішню і духовну, ваші палаючі очі, позитивний настрій, впевненість у собі і бажання робити людям свято! Ви молодці! Бажаю, щоб всі ваші мрії здійснювалися і ви завжди були щасливими!

Дякую нашим глядачам за підтримку! За те, що ще кілька хвилин аплодуєте усім нам, артистам, в кінці кожного свята, за те, що любите наш будинок культури і приходите сюди за будь-якої погоди. Дякую. Ми працюємо завжди для вас!

Дякую Сергей Усенко (Serhii Usenko) та Инна Костюченко за чудові фото і відеоматеріали. Дякую Ангелина Дорошенко та Наталії Ульмер за допомогу в організації свята.

І безмежно дякую моїм Света Фоменко і Карина Ищенко за те, що ми з вами одна міцна і нестримна команда! За те, що все, за що ми беремося, ми робимо класно. За те, що власним прикладом виховуємо дітей і змінюємо цей світ на краще) Пишаюся вами, нашими Артистами і нашим Вільненським будинком культури - будинком, де запалюються серця!

Ще раз зі святом, дорогі жінки! Нехай вас завжди кохають, цінують і поважають! І пам'ятайте, що щастя заслуговує кожна з нас.

     

Переглядів: 175 | Додав: ladyglobus2012 | Теги: свято весни, село вільне, 8 березня | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar