Вторник, 30.04.2024, 13:19
Вітаю Вас Гість | Реєстрація | Вхід

Вільненський сільський будинок культури

Меню сайту
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Сентябрь 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Архів записів
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 30
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Друзі сайту
Головна » 2019 » Сентябрь » 24 » Концертна програма "З Ювілеєм, моє Вільне!"
14:06
Концертна програма "З Ювілеєм, моє Вільне!"

21 вересня у Вільному святкували 175-річчя з Дня заснування села. На урочистостях та святковому концерті з цієї нагоди були присутні вільненці, а також шановні гості села:
- помічниця народного депутата України Дмитра Лубінця Юлія Власюк
- представник компанії Харвіст Холдінг Ярослав Маляр.

Юлія передала вітання жителям нашого села від Дмитра Валерійовича, а також вручила подарунки нашому будинку культури. Ярослав від імені керівництва компанії нагородив вільненських пайовиків у таких номінаціях:
- найстарший пайовик - Огульчанська Ганна Савеліївна
- найміцніша сім'я пайовиків - Клеба Василь та Надія
- родина, яка має найбільшу кількість паїв, - Баранюк Валентина і її сім'я.
Дякуємо нашим гостям за візит до нас, побажання, подарунки та увагу! Нам дуже приємно)

Також ми за традицією відмітили і вручили подарунки найстаршому і наймолодшому вільненцю, срібним та золотим ювілярам, наймолодшому подружжю. Спонсором свята, вже котрий рік поспіль, є Харвіст Холдінг. Дякуємо керівництву компанії за фінансову підтримку, небайдужість та активну участь у житті нашого села! Ми цінуємо.

Під час концертної програми на сцені виступали вільненські артисти! Вони співали, танцювали, читали вірші Світлани Фоменко і кожним своїм виступом радували публіку! Дякую усім, хто цього дня робив свято разом з нами! Дорогі наші Артисти, хлопці і дівчата, ви прекрасні! Ви випромінюєте щастя, несете людям радість і щодня уміло розвиваєте свої таланти! Так тримати) Ми вами пишаємося!

Також у фоє нашого будинку культури діяла виставка фоторобіт вільненського талановитого юнака Никита Баядин (Nikita Bayadin) з назвою "Побачити небачене" та виставка "Про наше село писали..." (збірка статей у ЗМІ про Вільне), яку підготувала завідувачка сільською бібліотекою Галина Семенівна Огульчанська. Нікіта, дякую тобі за твій талант, твою допомогу нам у будинку культури та активність в житті села) Дякую Галині Семенівні за те, що підтримує всі наші ідеї та ініціативи і допомагає їх реалізувати.

Дякую усім глядачам за те, що цього дня були з нами. Дякую за те, що завжди підтримуєте нас оплесками, добрим словом і ділом, за те, що цінуєте і розумієте нас. Ми стараємося зробити життя у Вільному цікавим, яскравим і радісним. І разом з вами у нас все виходить.

Дякую Сергей Усенко (Serhii Usenko) та Инна Костюченко за чудові фото і відео з концерту. Дякую Катя Ольшанская за допомогу з відеорядом на святі.

І велика вдячність моїм трудівницям Света Фоменко та Карина Ищенко за те, що ми з вами на 12 балів робимо свою роботу)) Не дивлячись на всі перешкоди і негаразди, ми об'єднуємо людей, приносимо їм радість, розвиваємо таланти дітей і дорослих і свято віримо у себе і своє важливе призначення в житті Вільного - робити так, щоб його серце завжди билося, а по жилам текла гаряча кров щастя і добра.

У нас попереду конкурси і нові свята, поїздки і фестивалі... Як добре, що життя таке багате і насичене)

     

Переглядів: 129 | Додав: ladyglobus2012 | Теги: село вільне | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar