Суббота, 04.05.2024, 15:18
Вітаю Вас Гість | Реєстрація | Вхід

Вільненський сільський будинок культури

Меню сайту
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Ноябрь 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
Архів записів
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 30
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Друзі сайту
Головна » 2018 » Ноябрь » 15 » Хвала рукам, що пахнуть хлібом!
23:33
Хвала рукам, що пахнуть хлібом!

Сьогодні у Вільному було свято і були гості. На урочисту програму до Дня працівників сільського господарства "Хвала рукам, що пахнуть хлібом", яка проводилася компанією "Харвіст Холдінг" за підтримки народного депутата України Володимира Гусака для жителів Вільного і Зачатівки, до нас у Вільненський СБК завітали: 
- відразу два народних депутата України (вперше в історії нашого села!!!) - Володимир Гусак та Дмитро Лубінець, - заступник директора із земельних питань ДП "Ілліч-Агро Донбас" Людмила Кравченко,
- Голова Волноваської районної ради Валерій Лубінець,
- Зачатівський сільський голова Василь Конюшок та Вільненський сільський голова Олександр Польченко.

Гості вітали присутніх зі святом, бажали здоров'я, багатих врожаїв і мирного неба. Представники агрохолдінгу та Володимир Георгійович Гусак грошовими преміями відзначили 4 пайовиків - ветеранів сільськогосподарської праці. Дмитро Валерійович Лубінець подарував сертифікат на суму 100000 гривень головам сільських рад Вільного і Зачатівки на вирішення питань із водопроводом, а Вільненська ЗОШ отримала в подарунок від нардепа мультимедійну дошку.

Концертна програма складалася із двох блоків. Спочатку на нашій сцені виступали артисти із м.Маріуполь, а потім святкового настрою та позитиву глядачам додали запальні та енергійні артисти Вільненського СБК. Після концерту усі присутні відвідали святковий фуршет, спонсором, якого були Володимир Гусак і "Харвіст Холдінг".

Сьогодні хочемо подякувати шановним гостям, які завітали до нас на свято. Це народні депутати, представники агрохолдінгу і Волноваського району! Дякуємо за увагу до наших населених пунктів, подарунки, турботу про жителів села та допомогу у вирішенні важливих для нас питань!

Дякую усім, хто сьогодні долучився до свята, - дітям і дорослим із Маріуполя, працівникам Вільненського СБК, Галині Ганжела, Инна КостюченкоСергей Усенко (Serhii Usenko), Людмилі Пригонець та усім глядачам, які були з нами.

Та особливу подяку хочу виразити нашим запальним, щирим і талановитим Артистам Вільненського СБК! Ми з Света Фоменко і Карина Ищенко радуємося, коли дивимося на вас, і пишаємося вами! Знайте, що ви не лише наша гордість, ви - гордість всього Вільного! Сьогодні це зрозуміли всі. Так тримати і тільки вперед!)

Дорогі друзі, ще раз вітаю усіх зі святом хліба, поля і душі! Нехай українське село розвивається, розквітає, а люди у ньому будуть щасливими і заможними!

      

Переглядів: 156 | Додав: ladyglobus2012 | Теги: вільненський сбк, село вільне | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar