Понедельник, 29.04.2024, 04:02
Вітаю Вас Гість | Реєстрація | Вхід

Вільненський сільський будинок культури

Меню сайту
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Сентябрь 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Архів записів
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 30
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Друзі сайту
Головна » 2018 » Сентябрь » 20 » День села Вільного
18:29
День села Вільного

15 вересня 2018 року у Вільному відзначали День села.

Свято розпочалося з концерту "Моє село, для мене ти єдине!" у Вільненському СБК, де маленькі і дорослі артисти дарували усім глядачам свої творчі вітання. Були відзначені срібні ювіляри та найпрацьовитіший житель села Пєшко Анатолій Федорович, а також наймолодша і найстарша жительки села - Доценко Іванна Олегівна і Березан Галина Яківна відповідно. У концертній залі діяла виставка картин із бісеру вільненських майстрів та роботи з ОБМ Катерини Хоцької.

Начальник агроцеху №37 Татьяна Васильева звернулася до вільненців із вітальними словами і нагородила грошовими сертифікатами ювілярів-пайовиків компанії "Харвіст Холдінг".

Під час концерту на великому екрані ми презентували глядачам відеовітання "Зі святом, моє село Вільне!", участь у якому взяло понад 100 осіб. Вийшло класно! Цим відео ми хотіли показати, що найбільша цінність нашого села - це люди. Усі - від малого до великого! Впевнена, кожен дивився з гордістю і щирою посмішкою на вустах.

Після концерту відбулися змагання з армрестлінгу та гирьового спорту. Спортсмени боролися у двох вікових категоріях і місця були розподілені наступним чином:
армспорт до 18 років : І - Ілля Міков, ІІ - Володимир Іщенко, ІІІ - Нікіта Іщенко
армспорт від 18 років: І - Андрій Хлюбко, ІІ - Валентин Громовий і Василь Клеба
гирьовий спорт до 18: І - Іван Ганжела, ІІ - Ілля Міков, ІІІ - В'ячевлав Проценко
гирьовий спорт від 18: І - Василь Клеба, ІІ - Андрій Хлюбко, ІІІ - Валентин Громовий.

Величезне спасибі хочемо сказати компанії "Харвіст Холдінг" Руслан Мазуренко Василий Берков за фінансову підтримку нашого свята! Усі подарунки, які отримали вільненські ювіляри, спортсмени та артисти, були придбані на кошти компанії. Безмежно дякуємо за небайдужість і допомогу у вирішенні будь-яких наших питань!

Дякую усім, хто допоміг в організації свята. Це наші талановиті і запальні артисти Вільненського СБК, супер-креативні художні керівники Света Фоменко і Карина ИщенкоВалентин Громовой (Valentin Gromovoy), Василь Клеба, Галина Семенівна Огульчанська, Инна Костюченко, Валентина Андрейченко. І спасибі усім, хто долучився і був з нами цього святково дня! Все вийшло душевно і по-сімейному затишно.

Нехай живе і процвітає наше найкраще у світі село Вільне!

P. S. За прекрасні фото зі свята щиро дякую Артему Ганжела!

     

Переглядів: 195 | Додав: ladyglobus2012 | Теги: вільненський сбк, деень села, вільне | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar