Суббота, 04.05.2024, 04:44
Вітаю Вас Гість | Реєстрація | Вхід

Вільненський сільський будинок культури

Меню сайту
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Март 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Архів записів
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 30
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Друзі сайту
Головна » 2018 » Март » 9 » 8 Березня у Вільненському СБК
21:07
8 Березня у Вільненському СБК

8 березня 2018 року у Вільненському СБК було свято - концерт до Міжнародного жіночого дня "Хай жінка завжди в шані буде!".

Концерт був особливим і надзвичайно цікавим для кожного глядача. Адже впродовж всього свята на великому екрані звучали привітання для вільненських жінок від чоловіків нашого села, нашого Волноваського району і навіть всієї України. Я щиро дякую усім, хто долучився до нашого відеопроекту "Вітаємо жінку Вільного" і допоміг його реалізувати. А саме Дмитро Лубінець 
Фемий Мустафаев (Фемій Мустафаєв) 
Валерій Лубінець Dimitris Takadji 
Иван Вервейко (Ivan Verveyko)
Руслан Мазуренко Василий Берков 
Ruslan Kazinyan 
Николай Дубина Николай Зубатенко Сергей Усенко (Serhii Usenko)Володимир Гладченко, Анатолій Кулік, Олександр Калашников, Ігор Турченко, Микола Клеба, Микола Ольшанський та учні Вільненської школи.

Шановні хлопці, юнаки, чоловіки! Велике Вам спасибі за щирі вітання, за Вашу небайдужість і за те, що допомогли створити для наших глядачів незабутнє весняне свято! Завдяки Вам все вийшло классно!

Хвилюючими, заворожуючими, веселими, драйвовими, чуттєвими і запальними були виступи від колективів і солістів нашого будинку культури. Усі старалися, усі залюбки працювали і просто робили свою улюблену справу на вільненській сцені. І це безцінно. Тому, любі мої Артисти, ви - молодці! Ми вами пишаємося! Вперед до нових звершень і перемог!

Безмежне спасибі нашим глядачам, які приходять до будинку культури, які дивляться нас в інтернеті, які підтримують нас і наших дітей добрим словом і бурхливими оплесками! Ми цінуємо кожного з вас і працюємо для вас!

Дякую моїй творчій команді Света Фоменко і Карина Ищенко за вашу відданість, фантазію, любов, ідеї, таланти і наполегливість! За те, що ви разом зі мною живите нашим Вільненським будинком культури, своїм прикладом виховуєте дітей, несете людям радість, змушуєте глядача замислитися про важливі речі і завжди готові створити свято) Люблю вас)

Вчора вкотре переконалася, на скільки важливо знайти своє місце у житті. На скільки важливо, щоб людина робила те, до чого у неї лежить душа і для чого вона була народжена. Адже коли ми робимо те, що любимо, тоді і світ навколо стає кращим. Тож, любі друзі, давайте будемо сміливими, працелюбними, чесними, в першу чергу, перед самим собою, і головне добрими один до одного! Бо, врешті-решт, Добро врятує цей жорстокий світ!!! І справедливість переможе.

P.S. За фото, відео і технічну підтримку величезне спасибі Сергей Усенко (Serhii Usenko) Инна Костюченко Дарья Усенко )

     

 

Переглядів: 398 | Додав: ladyglobus2012 | Теги: 8 березня, свято весни, концерт до 8 березня, Міжнародний жіночий день | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar